Pera de Lleida - entrants
Pera de Lleida - primer plat
Pera de Lleida - segons plats
Pera de Lleida - postres
Pera de Lleida - Rebosteria

ENTRANTS

PRIMER PLAT

SEGON PLAT

POSTRES

REBOSTERIA

Pera de Lleida - entrants

ENTRANTS

Pera de Lleida - primer plat

PRIMER PLAT

Pera de Lleida - segons plats

SEGON PLAT

Pera de Lleida - postres

POSTRES

Pera de Lleida - Rebosteria

REBOSTERIA

Pera arrebossada

Ingredients (per a 4 persones): - 4 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida Ingredients de la pasta per arrebossar: - 1 ou - 100 grs de farina - 1 cullerada de bicarbonat - 1 got petit de llet - 1 cullerada de sucre - 1 polset de sal Elaboració de la pasta per arrebossar:...

Pera amb gambes

Ingredients (per a 4 persones): - 2 peres Conference DOP Pera de Lleida - 12 gambes - 6 talls de cansalada “bacon” - 2 cullerades de salsa d’ostres - oli Elaboració: - Pelar les gambes i posar-les en un bol junt amb la salsa d’ostres. Deixar marinar durant 30 minuts....

Pera amanida amb pernil salat

Ingredients (per a 4 persones): - 3 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida - 150 grs de pernil ibèric tallat prim - 50 grs mantega Salsa vinagreta: - ½ tassa d’oli de gira-sol - 2 cullerades de mostassa - 3 llimons - 1 aranja (pomelo) - Sal i pebre - Cibulet Elaboració...

Gaspatxo de pera amb menta

Ingredients: 4 Peres DOP Pera de Lleida 2 Tomàquets 1 Cogombre ¼ Ceba tendra 1 Pebrot verd 1 Branca de menta Unes gotes de vinagre 100 ml. Oli d’oliva. Elaboració: - Triturar les tomates i deixar reposar una nit en un tamís i un bol, per obtenir el suc de la tomata....

Crema d’ametlla amb simfonia de peres

Ingredients: 200 gr. Ametlla crua 1 All 50 gr. Molla de pà 100 ml. Aigua freda 30 ml. Oli d’oliva extra verge 200 gr. Pera DOP Pera de Lleida Elaboració: - Pelar l‘all i posar a bullir a partir d’aigua freda, reservar. - Pelar la pera DOP Pera de Lleida, barrejar la...

Bastonets de Pera i pernil

Ingredients: 4 Peres DOP Pera de Lleida. 4 Làmines de pernil ibèric Elaboració: - Amb un retira-cors farem uns cilindres de pera i reservar. - Sobre un paper film estirar mitja làmina de pernil, embolicar amb el pernil ibèric.

Bastonets de Pera i pernil

Bastonets de Pera i pernil Ingredients: 4 Peres DOP Pera de Lleida. 4 Làmines de pernil ibèric Elaboració: - Amb un retira-cors farem uns cilindres de pera i reservar. - Sobre un paper film estirar mitja làmina de pernil, embolicar amb el pernil...