ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA
ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA

Pera arrebossada

Ingredients (per a 4 persones): – 4 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida Ingredients de la pasta per arrebossar: – 1 ou – 100 grs de farina – 1 cullerada de bicarbonat – 1 got petit de llet – 1 cullerada de sucre – 1 polset de...

Pera amb gambes

Ingredients (per a 4 persones): – 2 peres Conference DOP Pera de Lleida – 12 gambes – 6 talls de cansalada “bacon” – 2 cullerades de salsa d’ostres – oli Elaboració: – Pelar les gambes i posar-les en un bol junt amb la salsa...

Pera amanida amb pernil salat

Ingredients (per a 4 persones): – 3 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida – 150 grs de pernil ibèric tallat prim – 50 grs mantega Salsa vinagreta: – ½ tassa d’oli de gira-sol – 2 cullerades de mostassa – 3 llimons – 1 aranja...

Gaspatxo de pera amb menta

Ingredients: 4 Peres DOP Pera de Lleida 2 Tomàquets 1 Cogombre ¼ Ceba tendra 1 Pebrot verd 1 Branca de menta Unes gotes de vinagre 100 ml. Oli d’oliva. Elaboració: – Triturar les tomates i deixar reposar una nit en un tamís i un bol, per obtenir el suc de la...

Crema d’ametlla amb simfonia de peres

Ingredients: 200 gr. Ametlla crua 1 All 50 gr. Molla de pà 100 ml. Aigua freda 30 ml. Oli d’oliva extra verge 200 gr. Pera DOP Pera de Lleida Elaboració: – Pelar l‘all i posar a bullir a partir d’aigua freda, reservar. – Pelar la pera DOP Pera de Lleida,...

Bastonets de Pera i pernil

Ingredients: 4 Peres DOP Pera de Lleida. 4 Làmines de pernil ibèric Elaboració: – Amb un retira-cors farem uns cilindres de pera i reservar. – Sobre un paper film estirar mitja làmina de pernil, embolicar amb el pernil...

Bastonets de Pera i pernil

Bastonets de Pera i pernil Ingredients: 4 Peres DOP Pera de Lleida. 4 Làmines de pernil ibèric Elaboració: – Amb un retira-cors farem uns cilindres de pera i reservar. – Sobre un paper film estirar mitja làmina de pernil, embolicar amb el pernil...