Ingredients (per a 4 persones):

– 4 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida

Ingredients de la pasta per arrebossar:

– 1 ou
– 100 grs de farina
– 1 cullerada de bicarbonat
– 1 got petit de llet
– 1 cullerada de sucre
– 1 polset de sal

Elaboració de la pasta per arrebossar:

Batre l’ou amb la sal i el sucre, afegir la llet i el bicarbonat i per últim afegir la farina.

Ingredients de la salsa:

– Suc de ½ llimó
– Aigua (la mateixa quantitat que el suc del llimó)
– 2 cullerades de mel.

Elaboració de la salsa:

Barrejar el suc de llimó, l’aigua i la mel. Posar-ho en una olleta al foc i portar a ebullició.

Elaboració:

– Rentar i assecar les peres , retirar el cor i tallar-les en 8 trossos cadascuna.
– Passar els talls de pera per la pasta per arrebossar i fregir en abundant oli de girasol. Un cop fregits, posar-los damunt paper de cuina absorbent.
– Posar en un plat els talls de pera fregits i amb una cullera regar amb la salsa que hem fet anteriorment.