ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA
ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA

Sorbet de pera DOP Pera de Lleida

Ingedients: Per al sorbet de pera 3 Peres DOP Pera de Lleida 100 ml. Most 2 cullerades de sucre 2 fulles de gelatina Per a la tulipa de pera 100 gr. Sucre 100 ml. Aigua 1 Pera DOP Pera de Lleida Elaboració: – Pelar i tallar les peres a daus, congelar. –...

Peres amb camamilla i cava

Ingredients: 4 Peres DOP Pera de Lleida 2 Cullerades de camamilla 500 ml. Cava 150 gr. Sucre Elaboració: – Farem bullir el cava amb la camamilla i el sucre, un com tingui aroma afegim les peres pelades. Coure 20 minuts i reservar les peres. – Reduïr el suc...

Peres al vi

Ingredients (per a 4 persones): – 4 peres Conference DOP Pera de Lleida – 125 grs sucre – ½ botella de vi negre – 1 cullerada de suc de llimó – 1 pell de taronja – 1 polset de canella – 2 claus especiats Elaboració: –...