ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA
ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA

Esqueixada de bacallà i Pera de Lleida

Ingredients: 2 Peres DOP Pera de Lleida 100 gr. Bacallà per esqueixar ½ unitat. Ceba tendra 50 ml. Oli d’oliva extra verge 20 gr. Olivada. 2 gr. Pebre negre 4 Tomàquets cirerol. Elaboració: – Rentar i pelar les peres, reservant la meitat de la pell. –...

Curry de pera i pollastre

Ingredients: 200 gr. De Pit de pollastre 100 gr de pera DOP Pera de Lleida 50 gr. Carbassa 20 gr. Curry 50 gr. Arròs basmati . Pebrot verd . Ceba . Pebrot vermell 1 Llauna de llet de coco. 2 Alls tendres. Elaboració: – Tallar la carbassa a rectangles grans i...

Carpaccio de pera, gambes i bolets

Ingredients: 4 Gambes mitjanes 100 gr. Xampinyó molt fresc Oli d’oliva Oli de pebre negre Ciboulet Sal gruixuda 200 gr. Pera DOP Pera de Lleida Elaboració: – Pelar les gambes i reservar els caps. Obrir la cua de la gamba per la meitat, retirar l’intestí, i...

Amanida de peres, nous, iogurt i gerds

Ingredients: 400 gr. Pera DOP Pera de Lleida 100 gr. Barreja d’enciams 50 ml. Coulis de gerds 50 gr. Nous 50 ml. Iogurt grec 50 ml. Oli d’oliva extra verge 10 ml. Vinagre de Merlot Elaboració: – Fer una vinagreta amb l’oli i el vinagre de merlot, amanir la...

Amanida de peres amb remolatxa i nous

Ingredients (per a 4 persones): – 2 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida – 1 bossa gran de enciam variat – 1 remolatxa cuita (coure 40m en aigua abundant) – Un trosset de formatge parmesà – 100 grs nous Per a la salsa vinagreta: – 3...

Amanida de pera, formatge blau i nous

Ingredients (per a 4 persones): – 2 peres Conference DOP Pera de Lleida – 1 mata d’enciam – ½ tassa de formatge blau esmicolat Per a les nous: – 1 tassa de nous – 1 cullerada de sucre – ½ culleradeta de sal – 1 polset de pebre...