ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA
ENTRANTS
PRIMER PLAT
SEGON PLAT
POSTRES
REBOSTERIA

Llonsat a la brasa amb pera caramelitzada

Ingredients (per a 4 persones): – 4 talls de llonsat de porc – 4 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida – 250 grs sucre – 75 ml de vi dolç (tipus “Pedro Ximénez) – Sal i pebre Elaboració: – Pelem i tallem les peres a quarts, les...

Cuixeta de Corder amb crema de pera

Ingredients: 4 Garrons d’espatlla de corder. 50 gr. Sucre 10 gr. Sal 1 Porro 1 Pebrot verd 1 Pastanaga 1 got de vi negre. 2 Moniatos 50 ml. Oli d’oliva verge extra. 4 Peres DOP Pera de Lleida Romaní Elaboració: – Posar el dia abans els garrons amb la sal i el...

Bacallà amb pera i olives

Ingredients: 500 gr. Llom de bacallà. 500 gr. Pera DOP Pera de Lleida. 100 gr. Olives negres. 100 ml. Oli d’oliva extra verge Canyella pols Elaboració: – Tallarem les peres a bastons grans, les marcarem a la paella i reservarem. – Marcar a la paella el...