Pera de Lleida - entrants
Pera de Lleida - primer plat
Pera de Lleida - segons plats
Pera de Lleida - postres
Pera de Lleida - Rebosteria

ENTRANTS

PRIMER PLAT

SEGON PLAT

POSTRES

REBOSTERIA

Pera de Lleida - entrants

ENTRANTS

Pera de Lleida - primer plat

PRIMER PLAT

Pera de Lleida - segons plats

SEGON PLAT

Pera de Lleida - postres

POSTRES

Pera de Lleida - Rebosteria

REBOSTERIA

Llonsat a la brasa amb pera caramelitzada

Ingredients (per a 4 persones): - 4 talls de llonsat de porc - 4 peres Blanquilla DOP Pera de Lleida - 250 grs sucre - 75 ml de vi dolç (tipus “Pedro Ximénez) - Sal i pebre Elaboració: - Pelem i tallem les peres a quarts, les arrebossem amb 50 grs de sucre i les...

Cuixeta de Corder amb crema de pera

Ingredients: 4 Garrons d’espatlla de corder. 50 gr. Sucre 10 gr. Sal 1 Porro 1 Pebrot verd 1 Pastanaga 1 got de vi negre. 2 Moniatos 50 ml. Oli d’oliva verge extra. 4 Peres DOP Pera de Lleida Romaní Elaboració: - Posar el dia abans els garrons amb la sal i el sucre...

Bacallà amb pera i olives

Ingredients: 500 gr. Llom de bacallà. 500 gr. Pera DOP Pera de Lleida. 100 gr. Olives negres. 100 ml. Oli d’oliva extra verge Canyella pols Elaboració: - Tallarem les peres a bastons grans, les marcarem a la paella i reservarem. - Marcar a la paella el bacallà per la...