fbpx
 

Albergínies farcides de carn picada i pera

Albergínies farcides de carn i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera conference de Lleida

– Albergínies

– Carn picada

– Salsa de tomàquet

– Ceba

– Vi negre

– Formatge

– Sal

– Pebre

– Oli d’oliva

Preparació

Embolicar les albergínies amb paper d’alumini i coure al forn a 160ºC fins que al punxar amb un ganivet estiguin toves. Retirar del forn, obrir el paper d’alumini i deixar refredar uns minuts. Per preparar el farcit, netejar i picar la ceba. Daurar la ceba picada amb un raig d’oli d’oliva en una cassola. Afegir la salsa de tomàquet i la carn picada i remenar. Afegir un raig de vi negre i salpebrar. Netejar, pelar i tallar daus petits de pera i afegir-los a la cassola. Coure tot a foc mig i si és necessari afegir un raig d’aigua. Un cop tinguem el farcit preparat, retirar del foc i reservar. Tallar les albergínies per la meitat i retirar les llavors i la part central per poder farcir-les. Afegir la barreja de carn picada a l’interior de l’albergínia. Ratllar una mica de formatge i afegir per sobre. Si es desitja, abans de servir es pot gratinar tot al forn per daurar el formatge.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida