fbpx
 

Amanida de formatge de cabra, nous i pera amb vinagre de mòdena

Amanida de formatge de cabra, nous i DOP Pera de Lleida amb vinagre de mòdena

Ingredients

-1 pera conference DOP Pera de Lleida

– Enciam

– Formatge de cabra

– Nous

– Codonyat (opcional)

– Oli d’oliva verge extra

– Vinagre de Mòdena

– Sal

Preparació

  1. Netejar, pelar i tallar la pera a cilindres o daus.
  2. Netejar i escórrer l’enciam. Tallar-lo i servir en un plat.
  3. Tallar el formatge de cabra a rodanxes i afegir al plat, juntament amb la pera i les nous.
  4. S’hi poden afegir daus de codonyat o altres fruits secs al gust.
  5. Abans de servir, afegir l’oli d’oliva, el vinagre de Mòdena i la sal.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida