Català
Español
0
No hi ha productes a la cistella.
Cistella
Total:
€
0,00
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
Batut de compota de pera, poma, llimona i gingebre
Batut de compota de
DOP Pera de Lleida, poma, llimona i gingebre
Ingredients
– 1 pera DOP Pera de Lleida
– 1 poma
– Gingebre fresc
– ½ llimona
– Aigua
Preparació
Netejar, pelar i tallar a daus la pera i la poma.
Bullir la fruita amb la llimona amb pell trossejada, el gingebre i tot cobert d’aigua.
Deixar infusionar tot durant 30 min.
Retirar la llimona i el gingebre.
Triturar la pera i la poma amb una mica de l’aigua de cocció.
Servir calent o a temperatura ambient.
Aquest poble
és la
pera
Edenia
,
la websèrie
SPOT
DOP Pera de Lleida