Català
Español
0
No hi ha productes a la cistella.
Cistella
Total:
€
0,00
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
Batut de pera i nabius
Batut de
DOP Pera de Lleida i nabius
Ingredients
– 1 pera DOP pera de Lleida
– Nabius
– Llet
– Lavanda
Preparació
Infusionar la lavanda amb llet calenta uns 15 minuts. Colar i reservar.
Netejar, pelar i tallar a daus la pera.
Netejar les nabius.
Col·locar la fruita a la batedora, afegir un raig d’infusió de lavanda i triturar.
Servir al moment o reservar en nevera.
Aquest poble
és la
pera
Edenia
,
la websèrie
SPOT
DOP Pera de Lleida