Català
Español
0
No hi ha productes a la cistella.
Cistella
Total:
€
0,00
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
Batut de pera i préssec
Batut de
DOP Pera de Lleida i préssec
Ingredients
– 1 pera DOP pera de Lleida
– 1préssec
– Llet
Preparació
Netejar, pelar i tallar a daus la pera i el préssec.
Triturar la fruita amb l’ajuda d’una batedora, afegir un raig de llet per facilitar la realització del batut.
Servir al moment o reservar en nevera.
Aquest poble
és la
pera
Edenia
,
la websèrie
SPOT
DOP Pera de Lleida