Català
Español
0
No hi ha productes a la cistella.
Cistella
Total:
€
0,00
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
La DOP
Territori i història
El Consell Regulador
Les xifres
Les empreses
Top Quality Fruits, SL
Les peres
Pera llimonera
Pera blanquilla
Pera conference
Els formats de venda
edenia
Receptes
Blog
Contacte
Concurs
COMPRA EL LLIBRE
Batut de pera, pastanaga i aranja
Batut de
DOP Pera de Lleida, pastanaga i aranja
Ingredients
– 1 pera DOP pera de Lleida
– 1 pastanaga
– ½ aranja
– 3-4 cullerades de suc d’aranja o de pastanaga
Preparació
Netejar i tallar a daus la pera.
Pelar i tallar a daus la pastanaga i l’aranja.
Col·locar la fruita a la batedora i afegir el suc per facilitar la realització del batut.
Servir fresc al moment o reservar en nevera.
Aquest poble
és la
pera
Edenia
,
la websèrie
SPOT
DOP Pera de Lleida