Caragols de pasta fullada amb pera i ametlles

Caragols de pasta fullada i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera Conference de Lleida

– 1 massa de pasta fullada rectangular

– Sucre

– Ametlles laminades

– 1 ou

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera a trossets petits. Col·locar-los en un cassó i escalfar a foc mitjà  amb una mica de sucre durant uns minuts, movent de tant en tant, perquè la pera deixi anar tota l’aigua. Quan estigui llest, retirar del foc. Estendre la massa de pasta fullada i afegir la pera i les ametlles laminades per sobre. Enrotllar la pasta fullada, enganxant l’extrem amb una mica d’ou batut. Amb l’ajuda d’un ganivet tallar el rotllo de pasta fullada en trossos d’una mica menys d’un centímetre de gruix i col·locar-los a la safata de forn sobre paper de forn. Amb ajuda d’un pinzell, pintar-los amb una mica d’ou batut i coure al forn a 180ºC fins daurar. Retirar del forn i servir. Una forma divertida i dolça per gaudir de l’Aplec!