fbpx
 

Cassoleta de bolets al “ajillo” amb pera

Cassoleta de bolets al “ajillo” amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 200 grams de bolets

– 3 grans d’all

– 2 bitxos

– 20 ml de vi blanc

– Vinagre de vi

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

– Pebre negre

Preparació

  1. Escalfar l’oli a la cassola amb els grans d’alls i els bitxos. Els sofregim a foc molt lent, que vagin agafant color, però que no es cremin.
  2. Netejar i tallar la pera a daus petits.
  3. Afegir els bolets tallats i la pera, salpebrar i coure a foc lent uns 10 minuts.
  4. Agregar el  vi blanc i pujar el foc perquè s’evapori l’alcohol per complet.
  5. Afegir un raig de vinagre de vi i servir calent.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida