fbpx
 

Coca de ceba amb DOP Pera de Lleida i pebre vermell

Coca de ceba amb DOP Pera de Lleida i pebre vermell

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– 1 got d’oli

– 1 got de vi blanc

– 2 ous

– 1 sobre de llevat

– Farina

– Sal

– Ceba dolça

– Pebre vermell dolç

– Oli d’oliva verge extra

Preparació

Barrejar en un bol l’oli d’oliva, el vi blanc, 2 ous, el llevat i un pessic de sal. Treballar la massa mentre afegim la farina suficient fins que no s’enganxi a les mans. Fer una bola amb la massa i deixar reposar 30 minuts. Cobrir el taulell amb farina i estirar-la amb el corró. Estendre la massa sobre una safata de forn prèviament amb oli o farina.  Netejar i tallar la pera i la ceba dolça a làmines molt fines. Col·locar-ho sobre la massa estirada i afegir un raig d’oli d’oliva i sal.  Coure al forn a 170ºC fins que la massa estigui daurada i els ingredients cuits. Afegir pebre vermell en retirar del forn i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida