fbpx
 

Cogombres farcits de cranc i pera amb maionesa

Cogombres farcits de cranc, DOP Pera de Lleida i maionesa

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– Cogombres petits

– Barretes de cranc

– Maionesa

– Sal

– Pebre negre

– Pebre negre

Preparació

  1. Netejar, pelar i ratllar la pera.
  2. Tallar les barretes de cranc en tires fines o ratllar-les.
  3. Barrejar en un bol la pera amb el cranc i la maionesa.
  4. Rectificar de sal i pebre al gust.
  5. Tallar els cogombres per la meitat i retirar les llavors del centre.
  6. Farcir els cogombres amb la barreja de pera i cranc.
  7. Afegir pebre negre per sobre.
  8. Servir o reservar en nevera.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida