fbpx
 

Colissons de pera

Colissons de DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 200g de melmelada de pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 250g d’ametlla en pols

– 300g de sucre

– 1 clara d’ou

– 100g de sucre llustre

Preparació

  1. En una cassola, barrejar el sucre amb la melmelada i l’ametlla en pols. Coure uns 15 minuts fins que es dissolgui el sucre.
  2. Deixar reposar i refredar.
  3. Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró, entre dos papers de forn.
  4. Donar forma amb l’ajuda d’un motlle o ganivet.
  5. Preparar la glassa batent la clara d’ou amb el sucre llustre amb l’ajuda d’una batedora elèctrica.
  6. Pintar els “calissons” amb la glassa utilitzant un pinzell. Deixar assecar i repetir-ho una segona vegada.
  7. Deixar reposar i col·locar en una safata sobre paper de forn.
  8. Coure al forn a 150ºC uns 10 minuts.
  9. Retirar del forn i reposar uns minuts abans de servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida