fbpx
 

Cornbread amb herbes, formatge i DOP Pera de Lleida

Cornbread amb herbes, formatge i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 180g de farina per polenta (blat de moro)

– 140g de farina de blat

– ½ culleradeta de sal

– 2 culleradetes de llevat químic (bicarbonat sòdic)

– 2 ous

– 240 ml de llet

– 60g de mantega a temperatura ambient

– 1 DOP pera conference de Lleida (per substituir 2 culleradetes de mel)

– 30g de formatge curat

– Herbes aromàtiques (alfàbrega, romaní, farigola..)

Preparació

En un bol posar la farina per polenta, farina de blat, sal i llevat. En un altre bol barrejar la mantega, els ous, la llet i la pera neta, pelada i ratllada fina. Afegir aquesta barreja  al bol amb les farines. Barrejar bé fins que la massa sigui homogènia. Barrejar tot i afegir les herbes aromàtiques al gust i daus de formatge curat. Posar la massa en un motlle cobert de paper de forn i coure al forn pre-escalfat a 180ºC durant 25 minuts aproximadament (o fins que al punxar surti net). Deixar refredar una mica, desemmotllar i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida