fbpx
 

Cracker de formatge cheddar, pera i llavors

Cracker de formatge cheddar, DOP Pera de Lleida i llavors

Ingredients

-1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 120g d’aigua

– 200g farina integral

– 4g de sal

– 80g d’oli d’oliva

– Llavors de carabassa

– Llavors de gira-sol

– Formatge cheddar ratllat

Preparació

  1. Afegir l’aigua, la farina, la sal i l’oli d’oliva en un bol.
  2. Barrejar-ho tot fins a unificar els ingredients.
  3. Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró tan fina com sigui possible, entre dos papers de forn.
  4. Netejar, pelar i ratllar la pera.
  5. Afegir-la per sobre de la massa, juntament amb les llavors de carabassa i gira-sol i el formatge cheddar ratllat.
  6. Coure al forn a 180º fins a daurar.
  7. Retirar del forn i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida