Crema de bròquil i pera

Crema de bròquil
i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera Conference de Lleida

– Bròquil

– Ceba tendra

– Llet evaporada

– Orenga

– Llavors de carabassa

– Festucs

– Oli d’oliva

– Sal

Preparació

Tallar la ceba tendra i sofregir amb oli en una cassola. Netejar i tallar el bròquil. Netejar, treure el cor i tallar la pera. Afegir el bròquil i la pera a la ceba sofregida i cobrir-ho d’aigua a la cassola. Deixar bullir 15-20 minuts, fins que el bròquil estigui tou. Retirar del foc i triturar amb la batedora fins a tenir una textura homogènia. Afegir la llet evaporada, la sal i l’orenga al gust. Remenar i un cop tenim la crema, decorar amb les llavors de carabassa, els festucs i fulles d’orenga. És un plat que es pot servir tant fred com calent, esperem que us agradi!