fbpx
 

Crema de verdures amb pera i orenga

Crema de verdures amb DOP Pera de Lleida i orenga

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 patata

– ½ nap

– 1 ceba

– 10 mongetes verdes

– Orenga

– Sal

– Oli d’oliva

– Aigua

Preparació

  1. Netejar, pelar i tallar a tossos la pera i les verdures.
  2. Deixar bullir 15-20 minuts amb aigua i sal, fins que estigui tou.
  3. Retirar del foc.
  4. Reservant una mica de l’aigua de cocció, triturar-ho tot amb la batedora fins a tenir una textura homogènia.
  5. Afegir un raig d’oli d’oliva i rectificar de sal si és necessari.
  6. Abans de servir, decorar amb orenga.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida