fbpx
 

Crumble de cacauet amb iogurt i pera deshidratada

Crumble de cacauet amb iogurt i DOP Pera de Lleida deshidratada

Ingredients

– 100g de cacauets salats triturats

– 100g de farina

– 100g de sucre

– 100g de mantega

 

Ingredients del plat

– 1 pera DOP de Lleida deshidratada

– 1 iogurt

– Crumble de cacauet

– Cacauets torrats pelats

Preparació

  1. Tallar la mantega a daus i refredar al congelador uns minuts.
  2. Barrejar els cacauets triturats amb el sucre i la farina.
  3. Afegir els daus freds de mantega i treballar amb les mans fins a obtenir una textura “de sorra”.
  4. Refredar la massa una estona a la nevera.
  5. Estendre el crumble fred en una safata coberta amb paper de forn.
  6. Coure al forn a 180ºC fins a daurar.
  7. Retirar i deixar refredar.
  8. Trencar el crumble a trossets i reservar.

Preparació del plat

  1. Servir el iogurt en un plat.
  2. Acompanyar de la pera deshidratada, el crumble i alguns cacauets torrats (al gust).

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida