fbpx
 

Endívies amb pera i fruits vermells

Endívies amb DOP Pera de Lleida i fruits vermells

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– Fulles d’endívia

– Ravenets

– Gerds

– Maduixes

– Formatge de cabra curat

– Oli d’oliva verge

– Vinagre de mel

– Escates de sal

Preparació

  1. Netejar i tallar la pera a làmines.
  2. Tallar el formatge de cabra curat a daus.
  3. Netejar i tallar els fruits vermells i els ravenets.
  4. Netejar les fulles d’endívia.
  5. Col·locar-les en una safata o plat i guarnir amb les làmines de pera i la resta dels ingredients.
  6. Afegir un raig d’oli d’oliva verge, vinagre de mel i un pessic de sal per sobre, al gust.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida