fbpx
 

Entrepà de llom, bacó i DOP Pera de Lleida

Entrepà de llom, bacó i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera llimonera de Lleida

– Pa de cereals

– Llom de porc

– Tires de bacó

– Fulles d’enciam

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

– Pebre

– Mostassa

Preparació

Tallar el pa de cereals per la meitat. Netejar les fulles d’enciam, assecar i reservar. Netejar i tallar la pera a làmines. Salpebrar el llom i coure’l a la planxa amb un raig d’oli d’oliva. Coure després el bacó fins que quedi cruixent. Saltejar la pera a la mateixa planxa que el llom i el bacó per aromatitzar-la. Posar una capa de mostassa sobre la base del pa tallat. Col·locar unes fulles d’enciam. Afegir els talls de llom cuit, un sostre de làmines de pera saltejades i acabar posant el bacó abans de tancar l’entrepà. Servir calent.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida