fbpx
 

Entrepà de pa de cereals amb burrata, DOP pera de Lleida, fulles d’espinacs i pinyons

Entrepà de pa de cereals amb burrata, DOP pera de Lleida, fulles d’espinacs i pinyons

Ingredients

– DOP pera llimonera de Lleida

– Formatge burrata

– Fulles d’espinacs

– Pinyons

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

– Pebre

Preparació

Tallar el pa de cereals per la meitat. Netejar i amanir les fulles d’espinacs amb oli i sal. Afegir-les a l’interior del pa. Col·locar la burrata per sobre dels espinacs. Netejar i tallar la pera a làmines fines i afegir-les. Saltejar els pinyons en una paella fins a daurar-los. Afegir els pinyons i salpebrar al gust. Abans de servir es pot afegir un raig d’oliva verge extra.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida