fbpx
 

Entrepà de pollastre amb DOP Pera de Lleida i salsa tàrtara

Entrepà de pollastre amb DOP Pera de Lleida i salsa tàrtara

Ingredients

– DOP pera conference de Lleida

– Pa de cereals

– Pit de pollastre

– Blat de moro cuit

– Enciam

– Oli d’oliva

– Sal

– Pebre

 

Per la salsa:

Ingredients per fer la salsa:

– 200 g d’oli d’oliva verge extra

– 1 ou

– ½ llimona

– Raves

– Cogombrets en vinagre

– Cebetes en vinagre

– Tàperes

– Sal

Preparació

Emulsionar l’ou amb un pessic de sal, unes gotes de llimona i incorporar l’oli d’oliva lentament sense deixar de batre amb la batedora elèctrica a velocitat moderada fins a obtenir salsa maionesa. Picar a mà els ravenets, els cogombrets, les cebetes i les tàperes a trossets molt petits i afegir a la salsa. Remenar per barrejar bé tots els ingredients i reservar la salsa tàrtara a la nevera. Tallar el pit de pollastre a tires petites i salpebrar. Saltejar en una paella amb oli d’oliva fins a daurar-lo. Netejar i tallar l’enciam finament. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits i afegir-la a la salsa tàrtara juntament amb el blat de moro cuit. Preparar l’entrepà col·locant una base d’enciam, la salsa amb tots els ingredients i el pollastre saltejat. Servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida