fbpx
 

Entrepà d’olivada amb bacallà, tomàquet deshidratat i DOP Pera de Lleida

Entrepà d’olivada amb bacallà, tomàquet deshidratat i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– Panet de brioix

– Olivada d’olives negres

– Bacallà dessalat

– Tomàquets deshidratats

– Oli d’oliva verge extra

– Pebre negre

– Sal

Preparació

Tallar el panet pel mig i cobrir la meitat de baix amb una capa d’olivada. Afegir tires de bacallà dessalat. Netejar i ratllar la pera. Barrejar en un bol els tomàquets deshidratats i tallats a trossos petits amb la pera ratllada, oli d’oliva, pebre i sal. Afegir-ho dins de l’entrepà i tancar amb l’altra meitat.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida