fbpx
 

Focaccia amb milfulls d’embotits i DOP Pera de Lleida

Focaccia amb milfulls d’embotits i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera llimonera de Lleida

– Focaccia o coca de pa

– Variat d’embotits ibèrics: pernil salat, llonganissa seca, fuet, xoriço, llom, etc

– Crema de formatge

– Fulles d’enciam

– Oli d’oliva verge extra

Preparació

Tots els embotits han d’estar tallats molt fins. Folrar un recipient quadrat o rectangular amb film transparent. Posar un sostre de pernil salat i untar amb una mica de crema de formatge, posar un sostre de llom i untar amb una capa molt fina de crema de formatge, una capa de xoriço i repetir una capa fina de crema de formatge… repetir l’operació amb tots els embotits fins a assolir el gruix desitjat. Tapar el milfulls amb film transparent i deixar refredar en nevera. Quan estigui fred es podrà tallar fàcilment.

Netejar i tallar a làmines fines la pera. Tallar la focaccia o coca de pa per la meitat. Afegir el milfulls d’ibèrics al damunt de la base. A sobre afegir les làmines de pera i una capa de fulles d’enciam i tapar. Tallar en trossos quadrats i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida