fbpx
 

Frankfurt amb salsa de mostassa i DOP Pera de Lleida

Frankfurt amb salsa de mostassa i DOP Pera de Lleida

Ingredients

Per la frankfurt:

– DOP pera conference de Lleida

– Panet allargat (tipus frankfurt)

– 1-2 salsitxes de frankfurt

– Cogombres envinagrats

– Ceba cruixent fregida

Pel farcit:

– 1 rovell d’ou

– 3 cullerades de mostassa de Dijon

– 1 cullerada de vinagre

– 50ml de pera batuda

– 100ml d’oli d’oliva verge extra

– Sal

– Pebre

Preparació

Barrejar tots els ingredients de salsa i triturar-los fins a obtenir una salsa homogènia i reservar en nevera. Coure la salsitxa frankfurt en una paella amb un raig d’oli d’oliva i reservar. Partir per la meitat el pa i escalfar-lo a la mateixa paella. Preparar l’entrepà amb el frankfurt i afegir al gust el cogombre envinagrat, daus i làmines de pera, ceba cruixent i un raig de salsa de mostassa per sobre.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida