Galetes de xocolata blanca, coco i pera

Crema de bròquil
i DOP Pera de Lleida

Ingredients

Ingredients:

– 100g pera DOP pera de Lleida ratllada

– 150g de sucre de coco (o sucre de canya)

– 50g coco ratllat

– 50g llàgrimes de xocolata blanca

– 200g de flocs de civada

– 100g de farina integral

– Un pessic de sal

– 4g de llevat en pols

– 100ml d’oli d’oliva

– 2 ous

En un bol barrejar els flocs de civada, el sucre, la farina, el coco ratllat, la sal i el llevat en pols. Afegir els ous batuts als ingredients. Afegir l’oli d’oliva i barrejar tot amb l’ajuda d’una cullera. Netejar, pelar i ratllar la pera i afegir-la a la barreja. Afegir la xocolata blanca i remenar. Ficar paper especial per forn sobre una safata de forn i donar forma rodona a la massa de les galetes. Coure les galetes al forn a 180ºC uns 15-20 minuts, fins que estiguin daurades. Retirar de la safata de forn, deixar refredar sobre una reixeta metàl·lica i reservar.