fbpx
 

Gofres de xocolata i DOP Pera de Lleida

Gofres de xocolata i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 100 g de DOP Pera conference de Lleida

– 125 g de farina de blat

– 125 g de farina de força

– 90 ml de llet

– 12 g de llevat fresc

– 1 ou

– ½  culleradeta de canyella  o essència de vainilla

– 140 g de mantega

– Sal

– Xocolata amb llet o de colors

Preparació

Escalfar una mica la llet i afegir el llevat fresc, remenar per dissoldre’l. Posar en un bol o batedora les farines, un pessic de sal, la llet amb el llevat, l’ou i la canyella o l’essència de vainilla. Remenar i afegir la mantega a temperatura ambient. Amassar, tapar i deixar fermentar fins que augmenti de volum (1-2 hores). Netejar, pelar i ratllar la pera i afegir a la massa juntament amb trossets de xocolata i barrejar tot. Incorporar la massa a la “gofrera”  i cuinar a poc a poc fins que quedin daurats. Servir calents.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida