Granola de pera i panses

Granola amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 50g DOP pera Conference de Lleida deshidratada

– 150g de flocs d’avena

– 75g fruits secs

– 25g de panses

– ½ culleradeta de sal

– 1 cullerada d’oli d’oliva

– 50ml de mel

– 50g de sucre de canya

Preparació

Posar els flocs d’avena, els fruits secs i llavors en un bol gran. Afegir el sucre i la sal. Barrejar la mel amb l’oli, afegir-ho a la resta d’ingredients i remenar. Folrar una safata de forn amb paper de forn i estendre la barreja per tota la safata creant una capa no molt gruixuda. Ficar-ho al forn a 160ºC uns 20-25 minuts. Remoure cada 10 minuts amb l’ajuda d’una forquilla. Retirar i deixar refredar perquè quedi cruixent. Un cop freda, afegir la pera deshidratada a trossets petits i les panses.