Hamburguesa de pollastre, xampinyons i pera

Hamburguesa de pollastre, xampinyons i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera Conference de Lleida
– Pit de pollastre

– Xampinyons
– 1 ou
– 1 dent d’all

– Julivert

– Pa ratllat

– Sal i pebre
– Oli d’oliva

– Tomàquet

– Pa d’hamburguesa

Preparació

Per fer les hamburgueses picar el pollastre amb l’ajuda d’una picadora o d’un ganivet procurant fer trossos petits. Picar l’all i el julivert i afegir-los. Netejar, pelar i tallar a daus petits la pera i els xampinyons. Dins d’un bol barrejar els ingredients i afegir també l’ou batut i el pa ratllat. Afegir sal i pebre al gust i barrejar tot bé amb les mans. Quan la massa estigui preparada, donar forma a les hamburgueses i reservar a la nevera. Abans de servir, coure-les a la paella amb una mica d’oli d’oliva. Tallar el pa i les rodanxes de tomàquet. Servir en forma d’entrepà amb la guarnició que més t’agradi!