fbpx
 

Hamburguesa vegana de mongeta vermella amb DOP Pera de Lleida, tomàquet i cogombre

Hamburguesa vegana de mongeta vermella amb DOP Pera de Lleida, tomàquet i cogombre

Ingredients

– 1 DOP pera llimonera de Lleida

– 1 cullerada de sucre

– 1 ceba

– 300g mongeta vermella cuita

– 2 cullerades de pa ratllat

– Comí en pols

– Orenga

– Pebre molt

– Coriandre fresc

– Sal

– Oli d’oliva

– Tomàquets

– Enciam

– Cogombre

– Panet d’hamburguesa

– Salses d’acompanyament

Preparació

Picar la ceba i caramel·litzar-la en una paella amb una cullerada de sucre i un raig d’oli d’oliva. Picar les mongetes vermelles cuites amb l’ajuda d’una forquilla i reservar. Netejar, pelar i ratllar una pera. Posar en un bol la pera ratllada, la ceba caramel·litzada, les mongetes picades, pebre, orenga, comí, sal i coriandre fresc picat. Barrejar-ho tot i afegir dues cullerades de pa ratllat. Quan la massa tingui la consistència desitjada, dividir-la en diferents porcions més o menys iguals i donar forma d’hamburguesa. Posar oli d’oliva en una paella a foc mitjà i coure les hamburgueses. Obrir el panet i posar-hi l’hamburguesa cuita amb un tall de tomàquet, pera, ceba, cogombre, enciam… i acompanyar-la de les salses desitjades.

.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida