fbpx
 

Hummus de remolatxa i pera

Hummus de remolatxa i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 60g de cigrons cuits

– 30g remolatxa cuita

– Brou de coure els cigrons / aigua / brou de verdures

– 1 cullerada de tahina

– 1 cullerada de suc de llimona

– 2 cullerades d’oli d’oliva

– 1 culleradeta de comí

– Pebre negre

– Sal

Ingredients presentació del plat

– Llavors de sèsam

– Daus de remolatxa cuita o fruita fresca de temporada

– Torrades de pa

Preparació

  1. Netejar, pelar i tallar a daus la pera.
  2. Posar la pera, la remolatxa cuita tallada i els cigrons cuits a la batedora, juntament amb una mica de líquid de cocció (o bé brou de verdures o aigua) per a facilitar la barreja. Triturar bé.
  3. Afegir la tahina, el suc de llimona i l’oli d’oliva, i triturar de nou fins a aconseguir una pasta suau.
  4. Condimentar al gust amb sal i pebre i afegir el comí.
  5. Posar l’hummus en un bol i reservar a la nevera.
  6. Abans de servir, decorar amb les llavors de sèsam i fruita o daus de remolatxa cuita. Es pot acompanyar de torrades de pa.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida