fbpx
 

Jardí comestible amb pera

Jardí comestible amb pera

Jardí comestible amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP de Lleida (madura)

– 100 g de mantega freda

– 80 g de farina

– 20g cacau en pols

– 100 g cacauets salats triturats

– 100 g de sucre

– Flors comestibles (opcional)

– Herbes aromàtiques (opcional)

Preparació

Netejar, pelar i tallar les peres madures a daus. Col·locar-les dins d’un recipient individual apte per forn. Tallar la mantega freda a daus i barrejar-la en un bol amb la farina, el cacau, el sucre i els cacauets triturats. Col·locar la barreja al recipient de forn cobrint tota la pera. Coure al forn a 170°C fins que la capa superior estigui daurada i la pera tova. Si es desitja, es pot decorar amb flors comestibles o herbes aromàtiques al gust.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida