fbpx
 

Kebab de vedella especiada i confitura de pera

Babag Ganoush d’albergíni i DOP Pera de Lleida

Ingredients

Ingredients per al confit

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 2 cullerades de sucre morè

– 1 cullerada de suc de llimona

– Especies al gust (canyella, nou moscada, clau…)

Ingredients per al kebab

–  ½ pera conference DOP Pera de Lleida

– 50 g bulgur

– 200 g de carn magra de vedella picada

– Comí molt

– Canyella en pols

– Clau en pols

– Nou moscada en pols

– Sal

– Oli d’oliva

– Rames de canyella (per preparar els kebabs)

Preparació

Preparació del confit

  1. Netejar, pelar i tallar la pera a daus.
  2. Coure els daus de pera, el sucre, el suc de llimona i les especies al gust.
  3. Retirar del foc, triturar tot amb l’ajuda una batedora elèctrica i deixar refredar.

Preparació del kebab

  1. Posar el bulgur en un bol, afegir aigua bullent i cobrir el bulgur. Tapar i deixar en remull 15 minuts (ha d’absorbir tota l’aigua).
  2. Netejar, pelar i tallar la pera a trossos petits.
  3. Barrejar en una picadora la carn de vedella, el bulgur, la pera, la sal i les espècies.
  4. Dividir la massa en diferents porcions i donar la forma de kebab punxat en una rama de canyella, deixar reposar a la nevera aproximadament 30 minuts.
  5. Coure els kebabs a la paella, planxa o al forn amb un raig d’oli d’oliva.
  6. Servir acompanyat del confit de pera.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida