fbpx
 

Mini gofres amb pera, goji i coco

Mini gofres amb DOP Pera de Lleida goji i coco

Ingredients

-1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 120 g mantega (a temperatura ambient)

– 120 g sucre

– 3 ous

– 250g de farina

– 1 culleradeta de llevat

– Sal

– 125 ml de llet

– Coco deshidratat

– Baies de goji

Preparació

  1. Separar els rovells de les clares d’ou.
  2. En un bol, barrejar els rovells amb la mantega i el sucre amb l’ajuda d’una batedora elèctrica o manual.
  3. Afegir la farina, el llevat i un pessic de sal i barrejar.
  4. Afegir la llet.
  5. En un altre bol, muntar les clares a punt de neu.
  6. Afegir-les a la massa, barrejar-ho tot remenant suau.
  7. Escalfar la “gofrera” o paella i afegir una cullerada de la massa.
  8. Quan estigui daurada, treure i repetir el procés fins que acabem la massa.
  9. Netejar i tallar la pera a làmines.
  10. Acompanyar els gofres de pera, el coco deshidratat i les baies de goji.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida