fbpx
 

Mini quiche de bacó i DOP Pera de Lleida

Mini quiche de bacó i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– Tartaletes de pasta brisa

– 2 ous

– ¼ litre de llet

– 100 g de bacó

– Romaní

– Oli d’oliva verge

– Pebre

– Sal

Preparació

Batre els ous en un bol i afegir-hi la crema de llet. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits i afegir-los juntament amb el bacó a tires i un raig d’oli d’oliva. Tallar les fulles de romaní petites i afegir-les. Salpebrar al gust i barrejar tots els ingredients. Farcir les tartaletes de pasta brisa. Coure al forn a 170ºC fins coure els ingredients. Retirar del forn i servir calent.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida