fbpx
 

Mini quiches de pebrot, blat de moro i pera

Mini quiches de pebrot, blat de moro i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 1 pebrot vermell

– 150 gr. de blat de moro cuit

– 3 ous

– 250ml de llet

– Tartaletes de pa

– Oli d’oliva

– Sal

Preparació

  1. Netejar i tallar daus petits de pera i pebrot vermell.
  2. Saltejar-ho en una paella amb oli d’oliva.
  3. Preparar en un vol els ingredients de la quiche amb la pera i el pebrot saltejat, el blat de moro cuit, els ous batuts, la llet i un pessic de sal.
  4. Col·locar la barreja dins de les tartaletes de pa per coure al forn.
  5. Coure-ho al forn a 180ºC uns vint minuts (fins a daurar).
  6. Retirar del forn i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida