fbpx
 

Mozzarella fresca amb pera i llimona confitada

Mozzarella fresca amb DOP Pera de Lleida i llimona confitada

Ingredients

– 2 peres blanquilla DOP Pera de Lleida

– Boles de mozzarella fresca

– 1 llimona

– 4 cullerades de sucre

– 300ml d’aigua

– Oli d’oliva verge extra

– Sal en escates

– Pebre negre

Preparació

  1. Netejar i fer boles de pera amb l’ajuda d’una cullera “parisien” i reservar.
  2. Tallar tires fines amb la pell de la llimona, i preparar suc amb la resta.
  3. Bullir en una cassola les tires de la pell, juntament amb l’aigua, el suc de llimona i el sucre.
  4. Quan la pell estigui tova i una mica transparent, retirar les tres del foc, escórrer i assecar.
  5. Servir en un plat les boles de pera juntament amb les boles de mozzarella i les tires de llimona confitades.
  6. Afegir un raig d’oli i un pessic de sal abans de servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida