fbpx
 

Olives farcides de variats amb pera

Olives farcides de variats amb pera

Olives farcides de variats amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– Peres blanquilla DOP de Lleida

– Olives “gordal” sense pinyol

– Variat de farcits…:

Farcit 1:

– Pebrot vermell escalivat

– Alls

 

Farcit 2:

– Anxoves

– Formatge curat

 

Farcit 3:

– Ametlles

– Pell de llimona ratllada

Preparació

Netejar, pelar i ratllar les peres. Preparar cadascun dels farcits en un bol diferent, tallant a daus molt petits els seus ingredients. Amb l’ajuda d’un morter, triturar els ingredients preparats, afegir la pera a cada farcit i barrejar bé. Quan tinguem les diferents barreges, farcir les olives i decorar. Reservar en nevera fins al moment de servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida