fbpx
 

Ous durs farcits de formatge blau i pera

Ous farcits de formatge blau i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

2 ous

– 25g formatge blau

– 2 nous

Preparació

  1. Per preparar els ous durs; escalfar aigua en una olla. Quan comenci a bullir, introduir els ous, a partir d’aquí, calcular 10 minuts. Posteriorment, refrescar-los sota el raig d’aigua de l’aixeta o aigua freda per aturar-ne la cocció.
  2. Un cop cuits i freds, pelar els ous.
  3. Fer un tall a la part superior de l’ou, i amb l’ajuda d’una cullereta, retirar-ne el rovell i reservar.
  4. Netejar i tallar la pera a daus petits.
  5. Picar les nous a trossos petits.
  6. En un bol, barrejar el rovell amb el formatge blau i aixafar amb l’ajuda d’una forquilla.
  7. Afegir els daus de pera i les nous i remenar-ho tot.
  8. Farcir els ous amb la barreja i tapar amb la part de dalt de l’ou reservada.
  9. Reservar en nevera fins al moment de servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida