fbpx
 

Pa al forn amb pera, all, julivert i cheddar

Pa al forn amb pera, all, julivert i cheddar

Pa al forn amb DOP Pera de Lleida, all, julivert i cheddar

Ingredients

– 2 peres llimoneres DOP de Lleida

– 1 pa de pagès

– 100g mantega

– 4 grans d’alls

– Julivert fresc

– Sal

– 250g formatge cheddar ratllat

– 100g formatge mozzarella ratllat

Preparació

En una paella, fondre la mantega i afegir-hi els alls i el julivert picat. Barrejar i coure tot junt durant un minut aproximadament. Afegir una mica de sal i reservar. Fer talls al pa en forma de retícula, (creant quadrats d’uns 3 cm), sense arribar a tallar la base del pa. Netejar i tallar les peres en làmines fines. Un cop tinguem tots els ingredients preparats, amb l’ajuda d’un pinzell pintar l’interior dels talls de pa amb la mantega aromatitzada, afegir-hi els formatges i les làmines de pera a l’interior. Abans d’escalfar al forn, pintar la part superior del pa amb més mantega. Coure al forn uns 200ºC durant uns 7-10 minuts, o fins que quedi el pa ben cruixent i el formatge s’hagi fos. Servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida