fbpx
 

Panets amb DOP Pera de Lleida i xocolata

Panets amb DOP Pera de Lleida i xocolata

Ingredients

– DOP Pera conference de Lleida

– 400 ml crema de llet

– 2 ous

– 3 culleradetes de sucre

– 1 pessic de sal

– 10 g llevat de pastisseria sec

– Farina que admeti (800 – 1000g)

– Espècies o llavors al gust (per decorar)

– Xocolata

Preparació

Separar un rovell de l’ou i reservar. Batre la clara juntament amb un altre ou sencer. Afegir la crema de llet, el sucre i la sal. Afegir el llevat de pastisseria sec i anar incorporant la farina sense parar de remenar fins a aconseguir una textura consistent i suau. Deixar reposar uns 45 min. Cobrir les mans amb una mica d’oli, i donar forma als panets. Deixar reposar de nou. Pintar amb el rovell d’ou reservat i decorar amb les espècies o llavors al gust. Coure al forn a 180ºC uns 10-15 min fins a daurar.
Servir acompanyat de pera i la xocolata que més t’agradi, per fer un esmorzar o berenar bo, saludable i divertit!!

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida