fbpx
 

Panets de pera, nous i parmesà

Panets de DOP Pera de Lleida, nous i parmesà

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 400ml crema de llet

– 2 ous

– 3 culleradetes de sucre

– Sal

– 1 sobre de llevat de pastisseria sec (10g)

– Farina que admeti (800 – 1000g)

– 60g nous pelades

– 30g formatge parmesà en pols

– Oli d’oliva

Preparació

  1. Separar un rovell de l’ou i reservar.
  2. Batre la clara juntament amb un altre ou sencer.
  3. Afegir la crema de llet, el sucre i un pessic de sal.
  4. Afegir el llevat de pastisseria sec.
  5. Anar incorporant la farina sense parar de remenar fins a aconseguir una textura consistent.
  6. Serà una massa suau, i deixar reposar uns 45 min.
  7. Netejar, pelar i ratllar la pera.
  8. Afegir la pera ratllada juntament amb les nous lleugerament picades, i amassar-ho tot.
  9. Cobrir les mans amb una mica d’oli d’oliva i donar forma als panets sobre una safata de forn.
  10. Deixar reposar uns minuts.
  11. Pintar amb el rovell d’ou reservat i decorar amb parmesà en pols per sobre.
  12. Coure al forn a 180ºC uns 10-15 min fins a daurar.
  13. Retirar del forn i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida