fbpx
 

Pastís de pastanaga, pera i fruits secs

Pastís de pastanaga, DOP Pera de Lleida i fruits secs

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 250g pastanaga

– 200g sucre

– 200g farina

– 4 ous

– 1 sobre de llevat

– 150ml oli d’oliva verge extra

– 20g fruits secs (avellanes, nous, pinyons…)

– 20g panses

Preparació

  1. Separar les clares dels rovells d’ou.
  2. Batre els rovells amb el sucre.
  3. Afegir-hi la farina, el llevat i l’oli d’oliva.
  4. Netejar, pelar i ratllar la pera i les pastanagues.
  5. Afegir-ho i barrejar tot bé.
  6. Batre les clares a punt de neu.
  7. Afegir-les lentament i barrejar de forma suau.
  8. Col·locar la massa del pastís en motlles antiadherents de forn.
  9. Coure al forn a 180ºC uns 45 minuts, fins a coure l’interior i daurar.
  10. Retirar dels motlles i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida