fbpx
 

Patates fregides amb salsa pesto de pera i festucs

Patates fregides amb salsa pesto de DOP Pera de Lleida i festucs

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP de Lleida

– 3 tasses de fulles d’alfàbrega

– 1/2 de tassa de formatge parmesà ratllat

– 1/3 de tassa d’oli d’oliva verge extra

– 1/2 tassa de festucs pelats

– Sal

– Pebre negre

Ingredients del plat

– Patates fregides

– Salsa pesto de pera i festucs

Preparació

  1. Netejar, pelar i tallar a daus la pera.
  2. Barrejar en una batedora elèctrica tots els ingredients de la salsa, excepte l’oli, fins que estiguin picats.
  3. Lentament, afegir l’oli d’oliva a poc a poc i barrejar a velocitat baixa fins a aconseguir una barreja homogènia. (Si està una mica espessa, es pot afegir una mica més d’oli d’oliva per a emulsionar-la).
  4. Servir per acompanyar les patates fregides.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida