Piruletes de pera, xocolata i sèsam

Piruletes de DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera Conference de Lleida

– Xocolata amb llet per fondre

– Sèsam torrat

Preparació

Netejar i tallar la pera a rodanxes fines. Per deshidratar-les, la millor opció és a l’aire lliure al sol, però si les condicions meteorològiques no ho permeten, també les podem deshidratar al forn en una reixeta a 60ºC amb la porta una mica oberta. El temps de deshidratació varia segons la humitat de la fruita i potència del forn, així que sabrem que esta llesta quan esta seca, però no fràgil, ja que ha de ser una mica flexible. Clavar les rodanxes en pals de brotxeta de fusta. Fondre la xocolata al bany maria. Amb l’ajuda d’una manega pastissera decorar les peres amb la xocolata i afegir el sèsam abans que cristal·litzi la xocolata per a que s’enganxi bé. Reservar a temperatura ambient i ja estan llestes per menjar!