fbpx
 

Pizza de remolatxa, blat de moro, espinacs, bacó i pera

Pizza de remolatxa, blat de moro, espinacs, bacó i pera

Pizza de remolatxa, blat de moro i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– Massa de pizza

– Remolatxa

– Blat de moro

– Fulles d’espinacs

– Pebrot

– Bacó

– Formatge parmesà

– Sal

– Pebre

– Oli d’oliva

Preparació

Estendre la massa de pizza sobre una safata de forn. Netejar, pelar i fer làmines molt fines de remolatxa. Cobrir tota la superfície de massa amb les làmines de remolatxa. Ficar un raig d’oli d’oliva. Netejar i tallar la pera, el pebrot i el blat de moro i afegir-ho sobre la pizza. Afegir tires de bacó i salpebrar al gust. Coure al forn preescalfat a 180ºC fins daurar la massa i els ingredients. Al retirar del forn afegir les fulles fresques d’enciam i làmines de formatge parmesà. Servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida