fbpx
 

Pop a la gallega amb patates i pera

Pop a la gallega amb patata i DOP Pera de Lleida

Ingredients

-1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 pota de pop bullida

– 2 patates

– Sal

– Pebre vermell dolç

– Oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Bullir les patates en aigua amb sal fins que estiguin toves en punxar-les. Deixar-les refredar o passar per aigua freda i tallar en forma de cilindres amb l’ajuda d’un motlle. Reservar.
  2. Netejar i tallar la pera en forma de cilindres amb l’ajuda d’un motlle. Reservar.
  3. Tallar la pota de pop a cilindres, de la mateixa mida que la pera i la patata. Reservar.
  4. Amb l’ajuda d’un escuradents, preparar la tapa alternant un tros de pera, patata i pop i servir en un plat.
  5. Afegir un raig d’oli d’oliva i sal.
  6. Abans de servir, afegir el pebre vermell dolç per sobre, amb l’ajuda d’un colador petit per poder repartir-lo de forma homogènia.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida